Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Next-gen optische aardappelsorteermachine

Downs heeft zijn assortiment optische aardappelsorteerders uitgebreid met de komst van de I-CropVision: een modulaire versie van de CropVision, met dezelfde technologie en talloze voordelen. Door de I-CropVision vrijstaand in bestaande installaties te integreren, kunnen alle aardappeltelers nu profiteren van de unieke prestaties van de CropVision.

Na het succes van de CropVision geïntegreerde optische sorteermachine, heeft Downs haar assortiment uitgebreid met de introductie van de I-CropVision. Als onafhankelijke versie van de CropVision heeft de I-CropVision het voordeel geïntegreerd te kunnen worden in bestaande installaties, ongeacht de fabrikant, locatie of bouwjaar. Alle aardappeltelers kunnen nu profiteren van de voordelen van deze unieke optische sorteermachine.

Dit nieuwe formaat is zeer veelzijdig. Hij kan tijdens het oogsten in een bestaande Combi sorteermachine worden geplaatst, achter een kistenkantelaar voor het transporteren van aardappelen of in het midden van een sorteer- of verpakkingslijn. Het is volledig autonoom en kan door alle telers worden ingezet.

De I-CropVision gebruikt dezelfde beproefde technologie als de CropVision, d.w.z. een algoritme van kunstmatige intelligentie dat alle aardappelen (groen, gesneden, misvormd, rot, enz.) en afval kwalificeert. Uitwerpvingers met dubbele werking drijven het product naar een van de 3 uitgangen: goed product, klasse II kwaliteit en afval.

"Wanneer de wereldwijde aardappelconsumptie met 4,5% per jaar stijgt en het tekort aan arbeidskrachten voortdurend toeneemt, wordt de I-CropVision optische aardappelsorteerder een essentieel hulpmiddel voor alle aardappeltelers," legt Damien Dobrulle, managing director, uit.

De I-CropVision bevat alle voordelen van de CropVision optische sorteermachine, waaronder:

  • Verbetering van de winstgevendheid
  • Meer gemoedsrust dankzij minder mankracht om te managen
  • Verbetering van de CO2-balans
  • Improved storage management

De onafhankelijke I-CropVision module is verkrijgbaar in verschillende breedtes: 1,10, 2,40 en 2,80m.

De I-CropVision zal te bezichtigen zijn op de Downs stand (nr. 1) op de PotatoEurope beurs op 6 en 7 september in Kain, België.

Voor meer informatie:
DOWNS
RD 916 "Le Petit Bruxelles"
59670 Sainte Marie Cappel
Frankrijk
+33 328405858
www.downs-fr.com

Publicatiedatum: