Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sarco Packaging:

"We hebben een doorbraak!"

Dit keer is het geen doorbraak op het gebied van verpakkings-machines of verpakkingsmaterialen, maar letterlijk een doorbraak in het kantoorpand in Gameren.

"De mogelijkheid deed zich voor om het kantoorpand van het bedrijf dat direct naast ons gevestigd zat, over te nemen met de daarbij behorende opslaghal. Deze kans om uit te breiden hebben we meteen aangegrepen", aldus Jaap van der Sar, directeur van Sarco. "Afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Zowel qua aanbod verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen als in personele bezetting. Hierdoor is de extra ruimte zeer welkom. Daarnaast gaan we een deel van de extra ruimte gebruiken om een mooie showroom te creëren waar we onze klanten kunnen ontvangen."

De verbouwing van Sarco zal nog tot eind oktober duren. Op donderdag 2 en vrijdag 3 november zal de officiële opening van de uitbreiding plaatsvinden.

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
[email protected]
www.sarcopackaging.com

Publicatiedatum: