Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroFossilFree presenteert AgEnergy Platform tijdens Brokerage Event

Afgelopen 22 juni vierde AgroFossilFree haar Brokerage Event in Brussel. Na bijna drie jaar werk was het evenement een gelegenheid om de belangrijkste resultaten te presenteren, zoals het AgEnergy Platform, een interactieve tool met meer dan 1.500 Fossiel-Vrije-Energie-Technologie├źn en Strategie├źn (FEFTS), en een Beslissingsondersteunende Tool om de gebruiker te helpen bij het keuzeproces en rangschikken om de meest interessante maatregelen voor elk landbouwbedrijf te vinden, zo meldt het bedrijf.

"De projectpartners presenteerden ook 19 beleidsaanbevelingen die alle conclusies van het project bundelen om de weg te effenen naar de landbouw in de EU door de afhankelijkheid van fossiele energie te verminderen met behoud van de opbrengst en de kwaliteit van het eindproduct en vermindering van de milieu-impact."

In totaal namen 64 mensen deel aan een live en online evenement, georganiseerd door REScoop. "De aanwezigen kregen de kans om kennis te maken met multistakeholder- en netwerkactiviteiten, zoals de resultaten van online, regionale en transnationale workshops, meer te weten te komen over de huidige status van het energieverbruik in de Europese landbouw, en ook over de mening van boeren en adviseurs over FEFTS. Tijdens het laatste deel van het evenement was er een paneldiscussie tussen vertegenwoordigers van CNH Group, John Deere, Bio-energy Europe, Solar Power Europe en de European Conservation Agriculture Federation."

Volg het project op www.agrofossilfree.eu

Voor meer informatie:
Harm Brinks
Delphy
Agro Business Park 5
6708 PV Wageningen
Tel.: +31 (0)317 491 578
[email protected]
www.delphy.nl

Publicatiedatum: