Paardekooper CartoPaper:

Recyclebare en composteerbare monoverpakking

Aan de verpakkingen van aardappelen, uien, bloembollen en andere landbouwproducten worden hoge eisen gesteld op het gebied van houdbaarheid, verwerking en duurzaamheid. Met CartoPaper voldoet Paardekooper aan al deze eisen. Dit hoogwaardige papier houdt kwetsbare producten in topconditie, is 100% recyclebaar en geschikt voor volautomatische verwerking.

Behoud van de geoogste kwaliteit
CartoPaper behoudt de geoogste kwaliteit van versproducten optimaal, waardoor er minder afval ontstaat. Het natsterke papier voorkomt uitdroging en is van nature ademend en lichtdicht. Bovendien heeft het papier een zeer hoge scheurvastheid, voor een optimale bescherming.

Recyclebaar en FSC-gecertificeerd
CartoPaper is FSC®-gecertificeerd en gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. De spotcoating op waterbasis maakt het mogelijk het papier te sealen. Het aandeel van dit materiaal is laag genoeg (<5%) om tijdens het recyclingproces volledig te verdwijnen. CartoPaper is daarom goedgekeurd als monomateriaal en kan na gebruik gewoon bij het oud papier.

Voordelen van CartoPaper:

  • Behoud van de geoogste kwaliteit
  • 100% recyclebaar, composteerbaar monomateriaal
  • FSC-gecertificeerd
  • Geschikt voor volautomatische verwerking
  • Opvallende en aantrekkelijke schappresentatie

Volautomatische verwerking
De verpakking is geschikt voor volautomatische verticale vorm-, vul- en sluitmachines. De zakken zijn verkrijgbaar in een vulgewicht tot maximaal 2,5 kilogram. De machine kan eenvoudig worden aangepast, waardoor de machine zowel CartoPaper als kunststof kan verwerken. Wie het meest optimale verpakkingsresultaat wil bereiken, kiest voor een machine die speciaal ontwikkeld is voor papier.

Opvallen in het schap
CartoPaper-zakken zijn uitstekend geschikt voor merkbeleving. Het materiaal kan full colour worden bedrukt met maximaal zes kleuren. Indien gewenst kunnen de zakken worden voorzien van gaatjes of een net. Dit is voor veel consumenten een pluspunt, omdat ze hierdoor de kwaliteit van verse producten met eigen ogen kunnen beoordelen.

Voor meer informatie:
Ronald Borst
Paardekooper
Tel: +31 174 636 111
ronaldborst@paardekooper.com
www.paardekooper.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.