Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 tot en met 22 september

Massey Ferguson organiseert Try & Drive Experience

Massey Ferguson organiseert dit jaar weer de Try & Drive Experience. Tijdens dit unieke evenement kan men kennismaken met de machines en nieuwste technieken van Massey Ferguson. Iedereen kan het rijden en beleven in Hoevelaken op 20, 21 en 22 september, zo meldt het bedrijf.

"Met de introducties van de Massey Ferguson 5S, 6S, 7S en 8S begon er een nieuw tijdperk voor Massey Ferguson. Samen met de lagere PK tractoren en de hooibouw biedt Massey Ferguson een uitgebreid leveringsprogramma welke iedereen zelf zou moeten ervaren en beleven." Tijdens de Try & Drive Experience ligt de nadruk dan ook vooral op het zelf rijden en ervaren van de machines.

"Vier workshops met verschillende tractoren en werktuigen zullen klaarstaan om deze machines zelf te beleven. Zowel de lagere als hoge pk klasse tractoren zijn aanwezig. Ervaar de eenvoud van de bediening van de voorladers en kom alles te weten over MF-connect en GPS."

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
info@mechangroep.nl
www.mechangroep.nl

Publicatiedatum: