Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe sorteermachine voor aardappelen en groenten

KMK introduceert de nieuwe SO websorteerder, een sorteermachine voor aardappelen en groenten. "De SO websorteerder is op een aantal punten sterk verbeterd. Zo heeft de machine een groter zeefoppervlak gekregen, waardoor de capaciteit wordt vergroot. Daarnaast zorgt de vernieuwde uitdrukrol ervoor dat beschadigen van het product tot een minimum wordt gereduceerd. Een extra retourband in de machine zorgt voor een productvriendelijk transport van het ondermaats product", zo meldt Den Boer Agri, die de machines van KMK in de Benelux importeert.

"Tijdens het ontwerp is er rekening gehouden met een goede toegankelijkheid van de machine, waardoor reiniging en onderhoud eenvoudig is uit te voeren. Om onderhoud tot een minimum te beperken, is in de gehele machine slechts 1 korte aandrijfketting aanwezig. Een uitgekiend ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de prijs van de machine kan worden gehandhaafd op het niveau van het vorige model.

Tijdens de introductie op de Potato Europe afgelopen week was de belangstelling voor de machine groot, en zijn ook een aantal machines verkocht. De machine is verkrijgbaar in 90cm en 120cm breed."

Voor meer informatie:
Kees den Boer
Den Boer Agri
+31 (0)6 17 03 68 58
[email protected]
www.denboeragri.nl

Publicatiedatum: