Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restrain benoemt Benedikt Cramer tot nieuwe Managing Director

Restrain heeft dr. Benedikt Cramer aangesteld als nieuwe Managing Director. De huidige MD Dirk Garos neemt de nieuwe rol van Strategic Director op zich, zo meldt het bedrijf.

"Benedikt Cramer brengt een schat aan ervaring mee uit zijn vorige functie als Managing Director bij Nufarm Duitsland, waar hij een centrale rol speelde bij indrukwekkende omzetgroei in de agrochemische sector. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het aansturen van Restrain's strategische visie en het realiseren van groei in de internationale markt."

"Restrain heeft een fantastische technologie ontwikkeld om gewassen op een veilige en duurzame manier op te slaan en te laten rijpen. Het is een oplossing met een enorm potentieel. Het kan de markt voor opslag revolutioneren en bijdragen aan een flexibele voedselketen die de vraag van een groeiende wereldbevolking aankan en de druk op het milieu vermindert. Ik kijk ernaar uit om Restrain te helpen voort te bouwen op de snelle groei van de afgelopen jaren, om de organisatie naar een hoger niveau te tillen en om deze technologie beschikbaar te maken voor elke boer en magazijnbeheerder over de hele wereld," zegt Cramer.

"Benedikt's uitgebreide achtergrond in agrochemicaliƫn en zijn bewezen staat van dienst als leidinggevende maken hem een waardevolle aanvulling voor het Restrain-team", zegt Dirk Garos.

Dr. Cramer gelooft dat deze groei zal worden aangejaagd door innovatie. "De ontwikkeling van Restrain's technologie stopt nooit en ik geloof sterk in klantgerichtheid. Feedback van de klant is de drijvende kracht achter verdere verbeteringen. En naast de samenwerking met onze klanten zoeken we ook de samenwerking met andere belanghebbenden - voedingsmiddelenindustrie, verwerkers, adviseurs, kanaalpartners enz. - in verschillende markten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat zij de Restrain-technologie kennen en begrijpen en deel gaan uitmaken van deze spannende reis."

Voor meer informatie:
Restrain
+31 (0)6 53 86 92 21
Dirk.Garos@restrain.io
www.restrain.io

Publicatiedatum: