Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen onrechtmatige concurrentie door Barendrechts AGF-handelsbedrijf

Primeale United stelt dat Fresh2You zich schuldig heeft gemaakt aan onrechtmatige concurrentie én overtreding van de termijn van het non concurrentiebeding. Dit leidde afgelopen jaar tot een rechtszaak van Primeale United tegen Fresh2You, waarbij de rechter zelfs toestemming gaf tot beslaglegging.

Primeale United was van mening dat door toedoen van Fresh2You (te veel) klanten, telers, leveranciers en medewerkers naar Fresh2You waren overgestapt en dat Fresh2You de kern van Primeale United heeft gekopieerd. Inmiddels heeft de rechtbank uitspraak gedaan en Priméale United in het ongelijk gesteld.

Fresh2You reageert als volgt op de uitspraak: "De uitspraak sterkt ons in ons vertrouwen dat wij op eigen kracht en samen met onze waardevolle relaties aan iets moois bouwen. Vanuit locaties in Nederland, Marokko en Senegal leveren wij sinds 2019 de hoogste kwaliteit bonen, spruiten en bosuien. Door deze producten onder eigen regie te telen onderscheiden wij ons, met succes, in kwaliteit en beschikbaarheid. Dat doen wij door een combinatie van integrale beheersing van een zo kort mogelijke keten, teelt onder Nederlands en lokaal management, state-of-the-art koel- en verpakkingsfaciliteiten en -technieken en een optimale supply chain. Dit alles in aanvulling op een groot assortiment aan groenten en fruit via onze teelt- en handelspartners. Telers, leveranciers en klanten weten deze unieke combinatie op waarde te schatten."

Publicatiedatum: