Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michiel Muller: "DC op strategische locatie, waardoor we onze groenten- en fruitoperatie kunnen optimaliseren"

Eerste paal geslagen nieuw AGF-DC van Picnic in Geldermalsen

Vorige week is op businesspark Hogeweide in Geldermalsen de feestelijke eerste paal geslagen voor het nieuwe distributiecentrum van Picnic. Het distributiecentrum van ongeveer 33.000 m2 wordt ontwikkeld door intospace en gebouwd door Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel. De online supermarkt Picnic realiseert in Geldermalsen haar grootste Fruits & Vegetables Distribution Center en gaat hierin samenwerken met partners en leveranciers voor groenten en fruit zodra het gebouw volgend jaar klaar is.

De eerste paal werd geslagen door Raymond Cohen (Picnic) en Jacoline Hartman (wethouder gemeente West Betuwe) in het bijzijn van vele genodigden. Medeoprichter van Picnic Michiel Muller benadrukte in zijn toespraak het belang van de ontwikkeling: “Wij realiseren hier een duurzaam distributiecentrum op een centrale, strategische locatie, waardoor we onze groenten en fruit operatie kunnen optimaliseren. Samen met onze partners en leveranciers kunnen we met dit distributiecentrum innoveren en onze klanten van een nog betere kwaliteit groenten en fruit voorzien. De samenwerking met intospace en Aannemingsbedrijf Wouters Schijndel is een belangrijk element om tot zo’n mooi project te komen.”

Ontwerp en locatie
Het warehouse van ca. 33.000 m2 zal worden gebouwd met een BREEAM 2020 certificering ‘Excellent’. Het perceel van intospace is zes hectare groot. Het pand is door intospace in samenwerking met Archifit ontworpen en zal voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen, zoals circulair staal.

Publicatiedatum: