Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede opkomst op Try & Drive Experience

Drie dagen rijden en beleven tijdens de Massey Ferguson Try & Drive eXperience. Een mooie gelegenheid om zelf de prestaties, specificaties en comfort van het Massey Ferguson productgamma te ervaren. Velen hebben deze kans niet aan zich voorbij laten gaan en kwamen naar Hoevelaken voor de Try & Drive eXperience, zo meldt het bedrijf.

De locatie van het Try & Drive eXperience in Hoevelaken was niet te missen. De Massey Ferguson vloot sprong direct in het oog. Tractoren in verschillende PK klassen en een groot deel van de full line machines waren aanwezig. Middels vier werkstations met verschillende tractoren en werktuigen konden bezoekers zelf de producten ervaren.

"Het GPS systeem MF Guide werd uitgebreid behandeld tijdens het eerste werkstation. Hoe selecteer je een perceel, maak je een kopakker en rijlijn (AB-lijn) aan, wat zijn overlapinstellingen en hoe te werken met section control? Met de heldere uitleg en tips konden alle deelnemers direct aan de slag.

Bij het tweede werkstation stond de voorlader centraal. Een bal oppakken met de palletvorken van de MF verreiker en deze vervolgens in de basket laten glijden en het wegen van balen middels de MF trekker met E-loader. Daarna gingen de deelnemers door naar werkstation drie (low HP) waar er gereden werd met de MF 5700M en de MF 5S gevolgd door werkstation vier (high HP) waar de MF 7S en 8S klaarstonden.

Tussen het rijden en de Hollandse buien door werd er natuurlijk ook lekker gegeten en bijgepraat met collega boeren en loonwerkers. We kijken terug op een mooie Try & Drive eXperience", zo laten ze weten.

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
info@mechangroep.nl
www.mechangroep.nl

Publicatiedatum: