Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valtra breidt fabriek in Suolahti uit

Valtra heeft haar fabriek in Suolahti uitgebreid. "Recente investeringen in Valtra's fabriek in Centraal-Finland maken een nog betere klantenservice mogelijk door verbeterde productie-efficiëntie en betere arbeidsomstandigheden voor veel van de 1.200 werknemers."

Grote verbeteringen voor grote tractoren
De meest opvallende verandering in de Finse fabriek is Valtra's nieuwe spuitstraat van 2.000 m2. Dit gebouw ligt direct naast de hoofdassemblagelijn. De nieuwe lakstraat garandeert de hoge kwaliteit van de afgewerkte verf voor klanten en verbetert de efficiëntie van het proces.

In de nieuwe opzet worden de geassembleerde tractorframes via Automated Guided Vehicle-karren (AGV's) van de assemblagelijn naar de nieuwe lakstraat gebracht. De frames worden vervolgens opgehangen en gedragen door hangtransporteurs. Deze hangende transportmethode en de extra ruimte die het nieuwe gebouw biedt, zorgen voor efficiëntere was-, droog-, schilder- en primerprocessen.

"De oorspronkelijke spuiterij werd gebouwd in 1969 en bevond zich in de grote montagehal. Hoewel de verftechnologie zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, was de oude spuiterij niet groot genoeg om Valtra's nieuwste tractoren met hoog vermogen te huisvesten: de Q- en S-serie. Door de verhuizing van de spuiterij heeft het Valtra-team zijn klanten beter kunnen bedienen door een versneld productietempo mogelijk te maken waardoor de capaciteit toeneemt. Deze verandering verbetert ook de arbeidsomstandigheden van de medewerkers in de assemblagefabriek aanzienlijk, omdat het lawaai, de hitte en het vocht uit de oude spuiterij zijn geëlimineerd."

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
info@mechangroep.nl
www.mechangroep.nl

Publicatiedatum: