Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe editie British Onions event op 16 november

De British Onions Producer Association kondigt de terugkeer aan van de Technical Event and Agronomy Trials voor 2023, gehost door NIAB. Dit evenement belooft een dag vol waardevolle inzichten en mogelijkheden voor netwerken binnen de uiensector.

Programma
De ochtendsessie zal presentaties bevatten die de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en technologische ontwikkelingen op het gebied van uienteelt belichten. Dit is een uitstekende gelegenheid om op de hoogte te blijven van trends in de sector.

Tijdens het evenement zullen proeven met uienrassen worden gepresenteerd, inclusief veldgegevens, opbrengst, kwaliteit en resultaten van bewaarprestaties. Deze informatie is cruciaal voor degenen die betrokken zijn bij de teelt van uien.

Geniet van een netwerklunch waar u contact kunt leggen met vakgenoten en professionals in de sector. In de middag krijgt u de kans om de agronomische proeven te bekijken.

Gedurende de dag zal er een handelsexpositie zijn, waar bedrijven de gelegenheid krijgen om hun producten en diensten te presenteren aan een gericht publiek en experts uit de sector.

Het evenement is geregistreerd voor zowel BASIS- als NRoSO-punten, waardoor het een waardevolle ervaring is voor degenen die hun professionele referenties willen verbeteren.

Klik hier voor tickets en registratie.

Voor meer informatie:
British Onions
Tel: +44 (0)1507 353788
admin@britishgrowers.org
www.britishonions.co.uk

Publicatiedatum: