Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seed meets Technology steeds internationaler: 77 nationaliteiten in 2023

Seed meets Technolgy heeft haar negende editie er op zitten. Rond de 1500 bezoekers en 77 nationaliteiten hebben in week 39 de beurs bezocht. Organisator Wendy Houdijk van Vertify vertelt: "Opvallend is het aandeel internationale bezoekers en bedrijven dat elk jaar meer wordt. Het West-Friese dialect moest deze dagen even het onderspit delven, want Engels was de hoofdtaal.”

De beurs zat dit jaar overvol met standhouders. Corvus drones verzorgde een demonstratie waarin met een drone door de kas is gevlogen terwijl ondertussen teeltinformatie werd verzameld. Tijdens het symposium werd verteld over zaaddroging en de voordelen hiermee in zaadkracht en energiebesparing.

Zaadbedrijven
De demonstratievelden van Takii Europe, Sakata, Germains, Wing Seed en Tozer liggen bij de beurs. Vanaf het restaurant had men uitzicht op de velden met gewassen als kool, pompoen, wortel en spinazie. Het was mogelijk om de velden onder begeleiding te bezoeken.

Editie 2024
De volgende editie vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2024. Aanmelden voor een stand, trading table of demonstratieveld kan vanaf december via [email protected].

Hieronder is de aftermovie te zien. Het (foto)verslag van de beurs van onze eigen redactie is hier terug te kijken.

Voor meer informatie:
Vertify
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel.: +31 (0) 228 563 164
[email protected]
www.vertify.nl

Publicatiedatum: