Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rotom neemt Lievaart Slaghuis over

Rotom neemt Lievaart Slaghuis over. Met de overname van Lievaart Slaghuis is het bedrijf in staat om zijn producten en diensten in nieuwe en gebruikte pallets sterk uit te breiden in de Benelux en zet Rotom een strategische stap om Europees marktleider te worden op het gebied van duurzame oplossingen rond ladingdragers.

Lievaart Slaghuis, opgericht in 1982, is een familiebedrijf gevestigd in Hoek van Holland en Standdaarbuiten. De onderneming is uitgegroeid tot een bekende leverancier van houten pallets en aanverwante producten en diensten in Nederland. Lievaart Slaghuis treedt op als ‘totaalontzorger’ in de logistieke keten van haar klanten, die kunnen rekenen op het juiste type en aantal pallets op locatie, transport, terugname van de pallets, sorteren en repareren, maar ook pooling en maatwerk pallet oplossingen.

Managementteam blijft aan
Charles Slaghuis (CEO, Lievaart-Slaghuis): "Onze missie om klanten zo goed en efficiënt mogelijk te ontzorgen in hun behoeften naar pallets heeft bij ons al jaren de focus. Wij zijn ontzettend blij dat we met Rotom een partner hebben gevonden waarmee we dezelfde visie delen en daarmee elkaar op de juiste manier kunnen versterken, voor een mooie toekomst voor onze werknemers en klanten. Het volledige managementteam van Lievaart Slaghuis zal aanblijven om het bedrijf te leiden en de verdere bedrijfsontwikkeling binnen de Rotom groep te ondersteunen.”

Arjan Kuiper (CEO, Rotom): “Wij zijn zeer enthousiast over de goede match qua cultuur, professionaliteit en ambities tussen Lievaart-Slaghuis en Rotom. De servicegerichte aanpak, het type klanten en de geografische dekking van Lievaart-Slaghuis passen perfect bij Rotom’s activiteiten in de Benelux”.

Actief in 11 landen
Rotom ondersteunt bedrijven met duurzame circulaire oplossingen voor ladingdragers in 11 landen in Europa. De onderneming is in staat om de gehele logistiek van ladingdragers (nieuwe en gebruikte houten en plastic pallets, metalen rolcontainers, etc.) in de supply chain van klanten te managen, vanaf de productielocatie tot en met het ophalen aan het einde van de keten, met één aanspreekpunt ondersteund door een dicht netwerk van Europese locaties. De oplossingen van Rotom rondom ladingdragers zorgen voor een efficiëntere en duurzamere toeleveringsketen voor de klant (inclusief een kostenreductie voor de toeleveringsketen en een toename van hergebruikte materialen).

Voor meer informatie:
Lievaart Slaghuis
[email protected]
https://lspalletgroep.nl/

Rotom
[email protected]
https://rotom.nl/

Publicatiedatum: