Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe compacte pallettrucks met opklapbaar bestuurdersplatform

Met de modellen Linde T16 P en T20 P voegt Motrac twee nieuwe compacte pallettrucks met een opklapbaar bestuurdersplatform toe aan haar portfolio. Met een hefcapaciteit van respectievelijk 1,6 en 2,0 ton en een breedte van 720 millimeter zijn de trucks ontworpen voor gebruik bij een breed scala aan toepassingen.

"Daarnaast zijn ze bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Dankzij snelheden tot 8,5 km/u, een hellingshoek tot 20 procent en nieuwe comfort- en veiligheidsfuncties, maken ze efficiënt en snel transport van goederen over korte en middellange afstanden én laad- en loswerkzaamheden mogelijk. De pallettrucks zijn verkrijgbaar met loodzuurbatterij of met de nieuwste generatie lithium-ion batterij. Vlootmanagement en online communicatie zorgen voor een productieve werking en effectieve service."

"In het proces van goederendistributie vormen krappe ruimtes een bijzondere uitdaging bij het laden en lossen van vrachtwagens en in distributieruimtes," zegt Peter Klug, Product Manager Warehouse Technology Duitsland bij Linde MH. "Bij het werken tussen dicht op elkaar staande pallets op de laadplaats van de vrachtwagen of langs onoverzichtelijke routes in het magazijn, moeten gebruikers hun trucks honderd procent onder controle hebben. Dan is het fijn wanneer ze compacte, ergonomische trucks kunnen gebruiken waarmee ze veilig en snel kunnen werken," legt Klug uit.

Met de Linde T16 P en de Linde T20 P zijn er nu twee nieuw ontwikkelde pallettrucks beschikbaar voor het snel verplaatsen van goederen bij het laadplatform en over korte tot middellange transportafstanden. "Dankzij het inklapbare platform kunnen operators de truck besturen, wat tijd en energie bespaart. Overal waar pallets met centimeterprecisie moeten worden gemanoeuvreerd, kunnen het platform en de beugels in een handomdraai worden ingeklapt," legt de productmanager uit.

In het Linde portfolio vormen de Linde T16 P en T20 P modellen de schakel tussen meelooptrucks en de onlangs geïntroduceerde, krachtige modellen met opklapbaar of vast staplatform. Hun prestaties zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van lichte tot middelzware toepassingen, terwijl ze tegelijkertijd zijn voorzien van eersteklas comfort- en veiligheidsuitrusting. Bovendien zijn de nieuwe pallettrucks verkrijgbaar met verschillende energiesystemen en geavanceerde ingebouwde elektronica en communicatiemodule.

Voor meer informatie:
Motrac Intern Transport
Rondebeltweg 51
1392 BP Almere
+31 (0)88 7377 772
[email protected]
www.motrac.nl

Publicatiedatum: