Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marni Fruit waarschuwt voor fraudeur

Marni Fruit waarschuwt collega's in de AGF-sector voor frauduleus handelen met de naam van France Distribution SAS. "De persoon die zich uitgeeft als Remi Allard plaatst bestellingen onder deze valse naam. Hij opereert met de navolgende email handtekening:

"Hij probeerde bij ons twee auto's uien te kopen en af te laten leveren bij het adres van France Distribution SAS, op dit bedrijf wordt ook limiet afgegeven door Atradius, echter door een vertegenwoordiger van ons ter plaatsen kwamen wij in contact met de echte Remi Allard. Hij waarschuwde ons dat er uit zijn naam wordt gehandeld door oplichters. Hij heeft deze melding ook op zijn Linkedin-profiel geplaatst om mensen te waarschuwen. Deze praktijken blijven zeer moeilijk te voorkomen, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee", aldus Marco de Keijzer.

Voor meer informatie:
Marco de Keijzer
Marni Fruit
Tel: 0180-697991
[email protected]

Marni Fruit waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.

Publicatiedatum: