Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sarco Packaging Belgium van start

Waar Sarco Packaging uit Gameren al jaren zijn naamsbekendheid heeft opgebouwd in de verpakkingsbranche in Nederland, zijn de contacten in België afgelopen jaren ook flink toegekomen. Vandaar de stap om een vestiging in het Belgische Merksplas op te zetten onder leiding van Kevin Mertens.


Kevin Mertens en Jaap van der Sar bij de start van Sarco Packaging Belgium

Kevin is geen onbekende in de verpakkingsbranche, met zijn 12 jaar ervaring en expertise over dozen handling systemen. ‘Direct contact met de klant; Wat is zijn doel en hoe kunnen wij daar een oplossing bij bieden. Daar zit voor mij de uitdaging’ aldus Kevin. ‘We gaan uit van de vraag van de klant. Een simpel voorbeeld wat ik vaak geef is dat van een gat in de muur. Men wil een gat, dat is het eindresultaat. Wij bedenken hoe we dat moeten realiseren. Zo werkt het ook met verpakkingsmachines. Wij gaan op zoek naar de oplossing voor de uiteindelijke verpakking die de klant wenst. Wat komen we tijdens die zoektocht tegen? Waar moeten we schakelen? Is de eerste gedachte qua verpakking wel de juiste oplossing of moeten we deze aanpassen? Dat maakt het proces zo interessant. Samen komen we dan tot een plan wat we gaan uitvoeren.’

‘Sarco Packaging Belgium zal hetzelfde portfolio gaan voeren als Sarco Packaging Nederland’, vervolgt Jaap van der Sar. ‘In eerste instantie zal Kevin starten met Teco trayopzetters, Betti verticale kartonneermachines en de Actitec dekselmachine. Hier zal de focus op liggen, maar mocht een bedrijf zich melden voor een andere verpakkingsoplossing, dan schromen we zeker niet om dit samen vanuit Nederland op te pakken. Samen sta je immers sterker. Laten we de kennis en ervaring ook zeker met elkaar delen.’

Sarco Packaging Belgium zal als eerste naar buiten treden op Empack Mechelen 25 & 26 oktober. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Kevin Mertens
Sarco Packaging Belgium
Tel: +32 475 92 04 84
[email protected]
www.sarcopackaging.be

Publicatiedatum: