Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
dinsdag 21 november

Aanmelden AGF-Kennis(sen)dag nu mogelijk!

Het is weer zover! Dinsdag 21 november organiseren we de AGF-Kennis(sen)dag! Opnieuw in het Experience Center van Van Gelder in Ridderkerk. Omdat de vorige keer de rondleidingen vrij vroeg waren volgeboekt, willen we geïnteresseerden opnieuw de gelegenheid geven om deze rondleidingen te volgen en het geautomatiseerde magazijn, de verticale teelt en de snijderij te bezoeken.

Jem-id Van Gelder
Gouden sponsors

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. AGF-handelaren betalen € 95,00 per persoon. Toeleveranciers en andere geïnteresseerden betalen € 195,00 per persoon. Op 4 aanmeldingen van AGF-handelaren wordt 1 toeleverancier toegelaten. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Aptean Exsa Europe
GFhuis Looije Up & Up
Zest
Zilveren sponsors

Jelger de Vriend
De eerste spreker is Jelger de Vriend, die na een carrière bij onder meer Chiquita, Ahold en Total Produce aan de slag is gegaan als Managing Director van Normec Groen Agro Control. Jelger gaat in op de impact die er te maken valt met kwaliteit: “Als een keurmeester een container druiven beoordeelt, heeft hij directe impact op 50.000 consumenten.”

Aubergenius
De tweede spreker is Dirk van Duijvenbode. Hij werkt deels in de AGF-sector als administratief medewerker bij Van Onselen Aubergines, maar hij maakt de laatste jaren in het internationale dartcircuit vooral furore als ‘Aubergenius’. We spreken Dirk over deze opvallende combinatie. Na afloop is het mogelijk om een potje tegen hem te darten!

Programma

14.30 uur - Optioneel: rondleidingronde 1
15.00 uur - Ontvangst
15.45 uur - Welkomstwoord Van Gelder
16.00 uur - Presentatie Jelger de Vriend | Normec
16.30 uur - Presentatie Dirk van Duijvenbode
17.15 uur – Optioneel rondleidingronde 2
17.15 uur - Buffet
19.30 uur - Borrel
21.30 uur - Einde

Sponsormogelijkheden
We hebben nog sponsormogelijkheden voor gouden, zilveren en bronzen sponsoren. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

Belorta BDO Best Fresh Group
Berryland Roma ZON
Bronzen sponsors

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN