Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beperkt AGF-aandeel op vakbeurs Transport & Logistiek in Antwerpen

Tholen - Van 17 tot en met 19 oktober werd de beurs Transport & Logistiek in Antwerpen. Dit jaar was er vooral de focus op digitalisatie, circulariteit en e-commerce. In totaal omvatte de beurs ruim 300 exposanten, meer dan 10.000 bezoekers en meer dan 20.000 m2 beursoppervlakte.

Ook was er veel aandacht voor de banenmarkt. In een aparte hal stonden veel bedrijven met een kleine stand waar bezoekers in gesprek konden gaan voor een baan. Daarnaast gaven verschillende havengerelateerde- en constructiebedrijven acte de présence.

Het aanbod AGF-gerelateerde bedrijven was niet al te groot. Veel in de AGF-sector bekende bedrijven lieten op deze beurs juist hun oplossingen voor andere branches zien. Zo is Deprez Construct al een aantal jaar actief in magazijn oplossingen voor buitenmaatse goederen. Tallpack vierde dit jaar zijn 25 jarig bestaan. De Foresco Group heeft de Pallet Centrale overgenomen. En Still vierde haar samenwerking met de Colruyt voor de ontwikkeling van de zelfrijdende vorkheftruck SDV

Klik hier voor de fotoreportage