Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie hoofdsponsor AGF kennis(sen)dag: jem-id

Jem-id is dit jaar hoofdsponsor van de AGF-Kennis(sen)dag. In onderstaand bericht stelt de automatiseerder zich voor:

"Onze missie is het behouden van de wereldwijde voortrekkersrol van de Nederlandse tuinbouwsector, door middel van slimme software en IT-oplossingen."

"Dit doen we door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. Hiermee brengen we de sector met elkaar in verbinding. Wij geloven dat verbinding hét sleutelwoord is voor verbetering en innovatie. Door samen te werken, brengen we de sector pas echt verder."

"Het creëren van unieke oplossingen die er écht toe doen, kan alleen door hechte partnerships aan te gaan met onze klanten. Hierdoor begrijpen wij wat de klant bedoelt en kunnen we processen doorgronden om zo tot de kern van een probleem te komen. Dat is de kracht van jem-id."

WMS App van GreenCommerce

Leiders in digitale innovatie voor sierteelt en AGF
In 1996 is jem-id ontstaan vanuit de gedachte van de tuinbouwsector. De visie om de sector naar een hoger niveau te tillen door middel van techniek is actueler dan ooit. Mede door de intensieve samenwerking met Royal FloraHolland in de ontwikkeling van Floriday wordt er voor disruptie gezorgd in de sierteeltsector. Met FreshBabel wordt er een platform geboden waarop verschillende softwaresystemen aan GreenCommerce gekoppeld worden in de communicatie van bedrijfsspecifieke berichten. Dit bevordert niet alleen snelheid, maar zorgt ook voor een minimale foutmarge bij AGF-bedrijven.

"Uiteraard zijn we zelf ook aanwezig op de AGF kennisdag. Spreken we je daar?"

Klik hier om je aan te melden voor de AGF-Kennis(sen)dag

Voor meer informatie:
jem-id
Tel: 0174 - 642 622
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl

Publicatiedatum: