Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Judith Sponselee nieuw Head of Office voor LTO Brussel

Per 1 januari start Judith Sponselee als Head of Office voor LTO in Brussel. Judith heeft internationale betrekkingen gestudeerd in Londen, St. Andrews en Madrid, en nadien in verschillende rollen vanuit Londen en de Benelux gewerkt voor het (Nederlandse) bedrijfsleven. De laatste twee jaar werkte Judith als public affairs-specialist voor ZLTO.

Judith: “Belangenbehartiging voor onze Nederlandse boeren en tuinders geeft me veel energie. Voor de agrarische sector is de Europese Unie van groot belang. Dat belang zal in de toekomst alleen maar verder toenemen. Ik ben enorm gemotiveerd om me daar vanuit deze nieuwe rol voor in te zetten”.

Manager Public affairs & Communicatie Bjorn van den Boom is verheugd met de komst van Judith Sponselee naar LTO: “Judith neemt veel relevante kennis en ervaring mee; op het gebied van internationale samenwerking en qua belangenbehartiging voor de agrarische sector. Judith beschikt ook vanuit haar huidige baan al over een relevant netwerk in Brussel en Europa. We zijn ervan overtuigd dat Judith de belangen van de Nederlandse land- en tuinbouw in Brussel uitstekend kan behartigen en verder uit zal bouwen."

Bron: LTO Nederland

Publicatiedatum: