Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VH Vertical Packaging viert 25-jarig bestaan

VH Vertical Packaging viert haar 25-jarig bestaan. Het bedrijf werd Mathieu Truijen en Marcel Wetemans in 1998 officieel opgericht. In het begin was het vooral de handel in gebruikte machines en het reviseren van verticale verpakkingsmachines. Het bedrijf blikt terug op haar 25 jaar.

"Vanwege de service ontstond de vraag naar nieuwe machines en complete verpakkingslijnen. In 1999 werd er een samenwerking opgestart met Velteko. Een Tsjechische producent van verticale verpakkingsmachines. Tot op heden is VH Vertical Packaging de partner van Velteko in niet alleen de Benelux, maar ook Spanje en een deel van Duitsland."

In 2006 introduceerde VH Vertical Packaging de Centurion en werd daarmee zelf producent. "Het nieuwe pand dat in 2015 werd aangekocht aan de Marconilaan in Weert zorgde voor een modernere uitstraling en minder associatie met gebruikte machines en handel. In dat jaar kwam Freek Jacobs het team versterken met als doel een goede allround manager in huis te halen die in de toekomst mede-eigenaar zou worden."

VH Vertical Packaging heeft een gestage groei doorgemaakt en de Centurion en Velteko machines staan naar tevredenheid bij veel klanten te draaien, zo meldt het bedrijf.

"De toekomst van het bedrijf ligt meer en meer in handen van de opvolgers. In de komende 10 jaar zullen Freek, Tim en Joeri stap voor stap de aandelen overnemen. Marcel blijft al die tijd als mede-eigenaar actief en heeft zijn favoriete taak op zich genomen; het bedrijf internationaal op de kaart zetten. In diverse landen zijn inmiddels distributeurs actief en sinds 2022 heeft VH een eigen vestiging in Spanje, VH Vertical Packaging Iberia S.L."

"We kijken vol verwachting uit naar de volgende 25 jaar. Terwijl we het zilveren jubileum van ons bedrijf vieren, houden we vast aan onze inzet voor onze klanten en onze service."

Voor meer informatie:
VH Vertical Packaging
Marconilaan 15
6003 DD Weert
[email protected]
www.vhlnl.com

Publicatiedatum: