Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Aanwijzin­gen voor misdrijf’ rond dood landbouwprominent Maas van den Heuvel

De politie heeft hulp van het publiek nodig om de dood van de bekende Kampenaar Maas van den Heuvel op te helderen. Zijn lichaam werd vorige week woensdag gevonden in zijn huis.

De politie heeft een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de zaak gezet. Dat betekent dat een groot aantal rechercheurs onderzoekt wat er exact is gebeurd. Welke aanwijzingen de politie heeft dat het om een misdrijf zou gaan wordt in dit stadium van het onderzoek niet bekendgemaakt. Het TGO-team doet nog uitgebreid onderzoek naar de doodsoorzaak.

Het overlijden van Van den Heuvel bracht een schok teweeg in Kampen en ver daar buiten. Maas van den Heuvel was een geliefde en prominente Kampenaar. Hij was onder meer actief in de lokale politiek voor het CDA. Ook was de voormalig uienteler decennialang een belangbehartiger voor de Nederlandse akkerbouw.

Publicatiedatum: