Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mijlpaal van 1000-ste aanbieder en toekomstplannen Lokaal Cadeau

Lokaalwijzer, het platform dat consumenten verbindt met lokale telers en boeren, heeft een mijlpaal bereikt met de aansluiting van 1000 lokale boeren en producenten. "Naast deze prestatie zijn we verheugd ons duurzame initiatief 'Lokaal-Cadeau' aan te kunnen kondigen. Dit digitale cadeauconcept is al gestart als pilotproject in de regio Eindhoven en zal de komende tijd worden uitgebreid naar andere regio's, waaronder onze thuisbasis Noord-Holland", aldus mede-oprichter Robin Dekker.

Met 'Lokaal-Cadeau' hebben bedrijven de mogelijkheid om medewerkers een geschenk te geven dat niet alleen persoonlijk is, maar ook de lokale economie ondersteunt. De pilot in Eindhoven heeft volgens Lokaal Wijzer al positieve reacties gekregen van zowel bedrijven als ontvangers.

Oprichters Robin Dekker en Dennis Moes

Robin: "Onze mijlpaal van 1000 aangesloten boeren en producenten is een bevestiging van de groeiende interesse naar de korte voedselketen. Met 'Lokaal-Cadeau' willen we niet alleen consumenten een leuk cadeau bieden, maar ook bedrijven, gemeentes, scholen en verenigingen aanmoedigen om de regionale economie en de duurzaamheid van Nederland te ondersteunen. Door ons initiatief uit te breiden naar Noord-Holland en andere regio's, hopen we een positieve impact te hebben op zowel bedrijven, de aanbieders van lokale producten alsook de consumenten.

Als Lokaalwijzer zijn we vastbesloten om bij te dragen aan een gezondere, meer verbonden en duurzame toekomst voor Nederland. We nodigen bedrijven en consumenten uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk en samen met ons lokale gemeenschappen te versterken."

Voor meer informatie:
Robin Dekker
Lokaal Wijzer
Tel.: +31 (0)6 492 337 60
robin@lokaalwijzer.nl
www.lokaalwijzer.nl
www.lokaal-cadeau.nl

Publicatiedatum: