Tholen - Op donderdag 2 en vrijdag 3 november hield Sarco Packaging open huis na een grondige verbouwing van een paar maanden.


Het pand is nu helemaal Sarco Packaging, alleen de vier raampjes rechts onderin waren vroeger het kantoor van Jaap.


De showroom voor de retail

Nadat Jaap van der Sar begin 2023 de mogelijkheid kreeg om de rest van het pand over te nemen aarzelde hij geen seconde. Jaap is 16 jaar geleden begonnen op 30 vierkante meter en heeft nu voor de derde keer uitgebreid op dezelfde locatie.

Het eerste stukje loods waar gebruik van werd gemaakt was al snel te klein voor alle verpakkingsmaterialen.


en nu dus 5 à 6 x uitbreiding qua loodsruimte

Met ondertussen tien vaste medewerkers en sinds een paar weken ook een eigen vestiging in België gaat het Sarco letterlijk voor de wind. Die was op donderdag 2 november ook goed aanwezig in de vorm van storm Ciarán, gelukkig kwamen er in de ochtend toch al wat bezoekers aanwaaien.


Sarco werkt veel samen met Manter, op de foto: Herman Wehkamp, Jaap van der Sar, Dick Bos en Piet van der Sar.

Samen met servicepartner Actitec worden sinds 15 jaar vele bedrijven bediend van machines van o.a. Manter, IMA-Ilapak, Pronova, REV, Egatec, Project en TECO.


Jaap en Inge Jansen van Actitec, al jaren de vaste servicepartner van Sarco.

Inge Jansen van Actitec samen met Annette Boterblom van Sarco kunnen het goed vinden samen

Sarco levert een breed scala aan verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen op maat en noemt zich daarom graag: System integrator. Met weegmachines, flowpackers, netverpakkers, banderolleermachines, bindmachines, kwiklokmachines, pouchmachines, casepackers, palletiseermachines, etiketteermachines, dozen handlingsystemen en alle toebehoren en bijbehorende verpakkingsmaterialen kunnen allerlei soorten verpakkingslijnen compleet worden samengesteld.

De Trayopzetter van Teco

De nieuwe kantoorruimtes hebben een frisse industriële uitstraling gekregen.

Het bijna complete team: Wahid Payanda, Chantal van Leeuwen, Annette Boterblom, Mark van der Kamp, Annette van der Sar, Jaap van der Sar, Kevin Mertens, Simone van Kuijk, Stefan van Driel, Jolanda van Eck

Voor meer Informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21, 5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
info@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com