Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-gerelateerde bedrijven op Zeeuwse netwerkbeurs Contacta

Tholen - Van 7 t/m 9 november werd in de Zeelandhallen de jaarlijkse Contacta gehouden. De Zeeuwse regionale b2b-netwerkbeurs is alleen toegankelijk voor zakelijke bezoekers boven de 16 jaar. 250 standhouders op 10.000 m2 beursvloer profileerden zich. Een rondje over de beurs leerde ons dat er zo’n 15 tot 20 aan de AGF-sector gelieerde bedrijven vertegenwoordigd waren. Sommigen stonden er om regionale bekendheid te verkrijgen en daarmee potentiële werknemers aan te trekken.

Andere bedrijven richtten zich op fruit op het werk. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om gezonde vitamines uit te delen op de werkvloer, meestal ‘groenteboeren’ uit de regio die dit stukje verkoop al dan niet via hun website hebben opgepakt. De beurs was opgedeeld in individuele deelnemers, een Bevelanden Plein, Walcheren Plein. De sponsors van de voetbalclub Kloetinge hadden een eigen BCK Plein (Business Club Kloetinge). Veder was er een Zeeuws-Vlaams Plein en een Werken in Zeeland Plein. Tijdens de beurs waren er diverse promopresentaties en sprekers met diverse onderwerpen.

In de fotoreportage krijg je een indruk van dit Zeeuwse evenement.