Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25 miljoenste zak met uien gestapeld bij Waterman

De eerste palletiseermachine, die in 1998 bij Waterman Onions geïnstalleerd is, stapelde op 18 april 2023 zijn 25 miljoenste zak met uien. Een bijzondere mijlpaal voor zowel Verbruggen Palletizing Solutions als Waterman Onions. Bij deze bijzondere mijlpaal is even stilgestaan door Verbruggen en Waterman Onions met een video.

Hoewel het niet de eerste machine die zoveel zakken heeft gestapeld, blijft het wel een prestatie en is Verbruggen Palletizing Solutions trots op het bereiken van deze mijlpaal met hun palletiseermachines. Directeur Maarten Verbruggen nam een heerlijke traktatie mee om dit moment met alle Waterman Onions medewerkers te vieren.

Wim Waterman, mede-eigenaar Waterman Onions: “Van één machine in 1998 naar 5 Verbruggen machines in 2014. Meer dan een half miljoen pallets gestapeld naar volle tevredenheid! Dat geeft in het kort onze langdurige relatie met Verbruggen Palletizing Solutions weer.”

Maarten Verbruggen, directeur Verbruggen Palletizing Solutions: “De langdurige relatie met Waterman Onions is een voorbeeld van onze kernwaarden als een familiebedrijf. Ik ben ‘van de tweede generatie’. Mijn vader deed 25 jaar geleden al zaken met Waterman Onions. Als bedrijf kijken we uit naar de volgende 25 jaar samenwerking met Waterman Onions.”

“Als familiebedrijf willen we nóg meer focus leggen op het opbouwen en uitbouwen van goede relaties met onze klanten dan we altijd al deden. Met meer dan 1.350 machines wereldwijd geïnstalleerd blijven we niet alleen de meest toonaangevende producent van palletiseermachines voor de agrarische sector, maar ook voor andere sectoren.”

Voor meer informatie
Rutger Verbruggen
Verbruggen
Bouwerskamp 13
8301 AE Emmeloord
06-24998107
r.verbruggen@verbruggen.nl
www.verbruggen.nl

Publicatiedatum: