Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marten van den Berg benoemd tot directeur-generaal Agro bij ministerie van LNV

Drs. M.C. (Marten) van den Berg wordt directeur-generaal Agro bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister De Jonge van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 januari 2024.

Marten van den Berg was tot voor kort ambassadeur in India. Die post bekleedde hij sinds augustus 2018. Daarvoor was hij directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen (BEB) en plaatsvervangend directeur-generaal BEB bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Eerder vervulde hij bij het toenmalige ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie de functie van pDG BEB, tevens directeur Economische diplomatie en transitie en bij het toenmalige ministerie van Economische Zaken was hij pDG BEB en later tevens directeur Internationaal ondernemen.

Deze benoeming is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.

Bron: Rijksoverheid

Publicatiedatum: