Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Update over Amerikaanse uien en gewassen

Vraag naar uien deze week in de VS extreem hoog

Wisconsin:
Doug Bulgrin van Gumz Farms in Endeavor reageerde op 6 december. "De vraag naar uien is deze week extreem hoog. Zoals iedereen weet, is de vraag naar witte uien behoorlijk gestegen, en de vraag naar jumbo gele uien is ook toegenomen. De markt heeft hierop gereageerd en zit nu in de lift. We hebben kopers die bellen en ver van tevoren boeken, zodat ze hun bestellingen voor het seizoen gedekt kunnen hebben, en de situatie is op dit moment prima. Dit brengt me bij het belang dat Gumz Farms hecht aan de connecties die tijdens bijeenkomsten van de National Onion Association worden gelegd. Het verkrijgen van voorraadrapporten en samenwerken met anderen is essentieel om ervoor te zorgen dat onze uien het seizoen succesvol doorstaan. Tijdens de conventie in San Antonio kreeg ik bijvoorbeeld de kans om telers te ontmoeten die op zoek waren naar mogelijkheden om uien te verplaatsen, en Gumz kon hierbij van dienst zijn. Deze vorm van interactie is werkelijk van onschatbare waarden. Ik moedig iedereen in de industrie die hun bedrijf wil uitbreiden aan om lid te worden en actief deel te nemen."

Westelijk Colorado/Utah:
Don Ed Holmes van The Onion House in Weslaco, TX, vertelde ons op 6 december dat zijn programma in Colorado bijna afgerond is. "Uit Colorado halen we op dit moment alleen maar rode uien, maar we gaan op volle snelheid in Utah, en binnen drie weken zouden we daar klaar moeten zijn. De handel is uitstekend en de prijzen zijn hoger. We zijn klaar met witte en rode uien en op dit moment blijven alleen de gele uien over."

Klik hier voor rapporten uit andere staten

Publicatiedatum: