Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

18e Internationale Berlijnse Aardappelavond op 6 februari 2024

De Duitse Aardappelhandelsvereniging (DKHV) kondigt de 18e International Berlin Potato Evening (IBK) aan, een topevenement voor de wereldwijde aardappelsector. Deze prestigieuze bijeenkomst staat gepland op 6 februari 2024, aan de vooravond van Fruit Logistica, in het Hilton Berlin, beginnend om 19.00 uur met toegang vanaf 18.30 uur.

DKHV President Thomas Herkenrath opent de IBK (Foto: DKHV, ©Jonas Reichert)

Waarom deelnemen?

De IBK biedt professionals in de aardappelsector een unieke gelegenheid om levendig in gesprek te gaan over cruciale kwesties die de sector vormgeven. Deelnemers hebben de mogelijkheid om te netwerken en contact te leggen met gelijkgestemde professionals uit handel, landbouw, politiek en wetenschap.
Blijf op de hoogte en krijg inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereldwijde aardappelsector. Tijdens dit evenement kun je partnerschappen vestigen en waardevolle connecties smeden, dit alles in een ontspannen en gezellige sfeer.

Klik hier om te registreren

Publicatiedatum: