Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simba Vegetables verhuist en zet in op verdere groei

Tholen – Na bijna 10 jaar scheiden de wegen van Simba-oprichters Maurice Ott en Rober Sijm zich. Maurice zet Simba voort met ambitieuze plannen voor verdere uitbreiding van het team en een verhuizing naar moderne locatie waarin Simba kan doorgroeien in het verpakken, sorteren en exporteren.

Richard Timmer en Maurice Ott van Simba

Simba richt zich op de handel in aardappelen, uien en vollegrondsgroenten. De nieuwe locatie ligt in de kop van Noord-Holland waar Simba zich vestigt op het terrein van Maatschap Knibbe. “Drie broers Nico, Jim en Luke hebben het bedrijf in 2017 overgenomen van hun ouders en dit jaar hebben ze uitgebouwd met een schuur/koelcel van 5000 m3 (totaal 9000 m3) met een nieuw modern ingericht kantoorpand en vier laad- en losdocks. Samen met Knibbe wilt Simba verder”, vertelt Maurice. Een tweede belangrijke locatie voor Simba is Naylor Farm in Engeland, gespecialiseerd in koolsoorten en aardappelen. “Door midden in deze belangrijke teeltgebieden te opereren zijn de lijnen kort en hebben we goed zicht op de kwaliteit.”

Producten die Simba verhandelt

Simba is in 2014 opgericht en viert volgend jaar het 10-jarig bestaan. Ze hebben veel ervaring met handel binnen de Europese Unie en na Brexit de handel geïntensiveerd met het Verenigd Koninkrijk. “Voor verdere groei zoeken we nog een trader om het team uit te breiden. Zodat we ons nog beter kunnen richten op de Poolse en Oost-Europese markten”, besluit Maurice.

Voor meer informatie:
Maurice Ott
Simba Vegetables
M: +31 (0)625 515 333
[email protected]