Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse zaadverwerkingsspecialist overgenomen door grote speler uit India

Seed Processing Holland sluit zich aan bij Fowler Westrup Group uit India. Fowler Westrup India heeft alle aandelen overgenomen van het Nederlandse bedrijf dat 57 jaar oud is. De aandelen waren in handen van H2 Equity Partners en het bestaande management via haar dochteronderneming Fowler Westrup (Nederland) B.V.

Seed Processing Holland blijft gevestigd in Enkhuizen in de Seed Valley en het bestaande management blijft betrokken bij het bedrijf en zorgt voor continuïteit van de bedrijfs- en klantrelatie.

Fowler Westrup (Nederland) maakt deel uit van Fowler Westrup in India, dat ook Premium Seed Machines heeft overgenomen in Medemblik begin dit jaar. Seed Processing Holland en Premium Seed Machines zullen nauw samenwerken. Dit geldt ook voor de samenwerking met Westrup in Denemarken en alle andere wereldwijde groepsentiteiten, waaronder Fowler Westrup India.

De Indiase bedrijvengroep wil met de overname klanten wereldwijd nog beter bedienen in de segmenten van de verwerking van groente- en vollegrondsgewassen met een uitgebreid productportfolio en innovatieve oplossingen.

Voor meer informatie:
Seed Processing Holland
www.seedprocessing.com/nl/

Publicatiedatum: