Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Trier transportbanden sinds 1746 familiebedrijf

Negende generatie aan het roer bij hofleverancier Van Trier in Tholen

In een historisch moment heeft het familiebedrijf en hofleverancier, Van Trier te Tholen, aangekondigd dat de negende generatie het roer heeft overgenomen in het jaar 2023. Met trots en dankbaarheid kijken opa Jan (90) en vader Hans (61) terug op het feit dat Gijs van Trier (24) heeft bewezen de bekwaamheden te bezitten die nodig zijn om een volwaardige opvolger te zijn.

Met een rijke geschiedenis van 277 jaar is het bedrijf uniek in zijn soort en behoort het tot de oudste familiebedrijven in Nederland. Als Van Trier heeft het bedrijf inmiddels haar aanwezigheid wereldwijd gevestigd, gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van transportbanden.


Gijs (24), Hans (61) en Jan van Trier (90)

Van origine begonnen als een smederij en vervolgens gespecialiseerd in transportbanden voor aardappelen en uien, heeft het bedrijf zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt van zand, grind, cacao, koffie, steenkolen, graan, pellets, en diverse andere bulkproducten voor het beladen van schepen en het vullen van opslaghallen.

Het onverschrokken karakter van Gijs blijkt uit het feit dat het bedrijf dit jaar een aanzienlijke inkooporder heeft geplaatst voor meer dan 260 grote installaties om schepen te beladen.

De overgang naar de negende generatie markeert een nieuw tijdperk voor Van Trier, waarbij traditie en innovatie hand in hand gaan om de nalatenschap van het bedrijf voort te zetten. De familie kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en is vastbesloten om de leidende rol van Van Trier in de branche te behouden.

Voor meer informatie:
Van Trier
Lorentzweg 2
4691SR Tholen
Tel: 0166600100
[email protected]

Publicatiedatum: