Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Aartsen keeps growing"

Start nieuwbouw Aartsen St. Katelijne-Waver

Aartsen blijft graag groeien. Binnen het huidige pand zijn de grenzen hiervoor bereikt. Na de laatste uitbreiding in 2008 was er geen ruimte meer voor verdere groei, daarom is Aartsen op zoek gegaan naar een groter perceel binnen de gemeente St. Katelijne-Waver. "Dat is gelukt," zegt Jasper van der Sandt, operationeel directeur van Aartsen. Hij is blij te mogen aankondigen dat zij uit gaan breiden naar een perceel van maar liefst 21.500 m². Begin december 2023 is de bouw gestart.

Naast een magazijn met koelcellen en een geconditioneerde Cash & Carry ter grootte van 9040 m², wordt een kantoor gerealiseerd met 3 bouwlagen van elk 400 m². "De nieuwe vestiging wordt niet alleen twee maal zo groot als de huidige, maar ook de meest energiezuinige locatie van Aartsen", geeft Frank van der Velden, senior project manager van Aartsen, aan.

"We creëren, voor zover mogelijk, een energieneutraal pand. Met 3000 zonnepanelen die volledig in onze energiebehoefte moeten voorzien, gekoppeld aan een batterij-installatie om overtollig opgewekte stroom op te slaan en ’s nachts te benutten, moet dit streven realiseerbaar zijn. Om de energiebehoefte zo laag mogelijk te houden, zetten wij in op de nieuwste technieken op het gebied van koeling en verwarming. Er wordt gewerkt met gesloten grondwaterbronnen om de compressoren van de koelinstallatie te koelen. De warmte die daarbij vrijkomt, benutten we voor de verwarming van de kantoren d.m.v. vloerverwarming en klimaatplafonds. Energetische optimalisatie en een aangenaam klimaat voor onze collega’s, twee vliegen in één klap."

De betonnen vloeren, open plafonds en zichtbare leidingen ademen een industriële sfeer uit. Voor de collega’s wordt goed gezorgd, een gezellige lunchruimte, een dakterras én een goed uitgeruste fitnessruimte met douches.

Aartsen streeft ernaar om in november 2024 het nieuwe pand in gebruik te gaan nemen.

Voor meer informatie:
Aartsen
Tel: +31 (0) 765 248 100
[email protected]
www.aartsen.com

Publicatiedatum: