Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daxel Logistics & Solutions Benelux gaat verder onder de naam Getting Logistics Done

Daxel Logistics & Solutions is vanaf 1 januari 2024 los van het moederbedrijf Daxel Logistics & Solutions Italiƫ en gaat verder onder de naam Getting Logistics Done.

De wereld verandert en Getting Logistics Done omarmt deze veranderingen. Met de naamsverandering begint een nieuw tijdperk voor het voormalige Daxel Logistics & Solutions Benelux. Het bedrijf startte in maart 2019 onder leiding van Otto van Woerkom en Ferry de Heer, met vestigingen in Nederland en Panama.

De naamswijziging is een logische stap voor verdere internationale groei en een duidelijkere positionering. "We zijn 100% in Nederlandse handen, kunnen semi-digitaal gaan en kunnen autonoom onze toekomst plannen. Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan onze doelen en maakt voor iedereen beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van de logistiek heeft", aldus directeur Otto van Woerkom.

"Onze drijfveer is het faciliteren van wereldhandel door samen grenzen te verleggen in logistiek. Wij geloven in het verbinden van culturen, mensen en markten door de wereld letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Wij gaan verder dan de traditionele logistiek. Samen maken wij grenzeloze logistieke ambities waar."

"Wij zijn een Rotterdamse logistieke dienstverlener die vastbesloten is om elke logistieke uitdaging succesvol aan te gaan. De toegewijde professionals van Getting Logistics Done bieden logistieke oplossingen op maat over de hele wereld. Dit doen we met persoonlijke aandacht, digitale innovaties en een focus op kwaliteit," onderstreept directeur Ferry de Heer.

Als onderdeel van de nieuwe strategie en de naamswijziging lanceert Getting Logistics Done vandaag ook haar nieuwe website en huisstijl.

Voor meer informatie:
Peter van der Klift
Getting Logistics Done
Rivium 2e Straat 46, 3de verdieping,
2909 LG Capelle aan den IJssel
[email protected]
www.gettinglogisticsdone.com

Publicatiedatum: