Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TVB Transport en SVB Transportgroep gaan samen

Vanaf 1 januari 2024 zijn TVB Transport en SVB Transportgroep samengegaan. Ze gaan vanuit de locatie van SVB op ABC Westland in Poeldijk opereren. André Spruyt (planning en wagenpark), Troy Heemskerk (planning en commercie) en Maurits Hallo (P&O en algemeen) zullen de driekoppige directie gaan vormen.

"Dat er de afgelopen jaren heel wat beweging is binnen de transportwereld, hoeven we niet onder stoelen of banken te schuiven. Schaalvergroting is een hedendaags onderwerp van gesprek. Het doel van TVB is niet om de grootste te worden, maar wel de beste. De focus ligt op het verder professionaliseren van de organisatie", aldus de directie. "Na een nauwe samenwerking tussen de twee partijen is gebleken dat er veel overeenkomsten, maar vooral ook veel aanvullingen zijn. Het doel van deze samenwerking is om een nog grotere slagkracht te realiseren in het geconditioneerde groepagevervoer voor zowel binnenlandse als buitenlandse transporten. De service breiden we uit door toevoeging van koeriersdiensten en containertransport."

"We vinden het ongelofelijk leuk om te zien dat we als transporteur een verlengstuk mogen zijn van een organisatie. De mate van professionaliteit, op het gebied van mensen, ICT en duurzaamheid is iets wat we met z’n allen bereiken. Gave en vooral goede spullen, nette wagens en veel werkplezier is waar wij voor gaan als organisatie. Dit resulteert zich in goede samenwerkingen en servicegerichtheid waar we heel trots op zijn. Onze kernwaarde zeggen niet voor niets: respect, flexibel en samen. We willen elke dag een beetje beter zijn, dan de dag ervoor. Wij zoeken voor ieder transport een passende oplossing!"

Voor meer informatie:
Maurits Hallo
TVB Transport
Mob: 0641230067
[email protected]
www.tvbtransport.nl

Publicatiedatum: