Om de kwaliteit van groenten en fruit te beschermen, is een veilige opslag en transport van groot belang. Voordat het versproduct namelijk bij de eindklant is, worden ze ingepakt, opgestapeld, opgeslagen en getransporteerd. Al deze handelingen vormen een risico op beschadiging en kwaliteitsverlies. Drie jaar geleden heeft Lidl daarom strengere eisen gesteld aan de bescherming van de kwaliteit van groenten en fruit.

Leveranciers aan één van de filialen van Lidl Europa zijn verplicht gebruik te maken van geselecteerde hoekprofielen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Lidl Preferred Suppliers. Paardekooper is daarom een samenwerking aangegaan met twee van deze Preferred Suppliers, waarbij het de Benelux distributie op zich neemt voor twee soorten Lidl hoekprofielen.

Bij Paardekooper staan de Lidl hoekprofielen op voorraad in het magazijn. Heb je ze hard nodig? Dan heb je ze binnen 24 uur (Nederland) of 48 uur (België en Duitsland) in huis. En je vindt ze bij Paardekooper ook nog eens voor de scherpste prijs", vertelt Gerard de Niet.

Voor meer informatie:
Gerard de Niet
Paardekooper
Tel: 0174-636230
gerarddeniet@paardekooper.com
www.paardekooper.com