Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl-hoekprofielen bij Paardekooper

Om de kwaliteit van groenten en fruit te beschermen, is een veilige opslag en transport van groot belang. Voordat het versproduct namelijk bij de eindklant is, worden ze ingepakt, opgestapeld, opgeslagen en getransporteerd. Al deze handelingen vormen een risico op beschadiging en kwaliteitsverlies. Drie jaar geleden heeft Lidl daarom strengere eisen gesteld aan de bescherming van de kwaliteit van groenten en fruit.

Leveranciers aan één van de filialen van Lidl Europa zijn verplicht gebruik te maken van geselecteerde hoekprofielen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Lidl Preferred Suppliers. Paardekooper is daarom een samenwerking aangegaan met twee van deze Preferred Suppliers, waarbij het de Benelux distributie op zich neemt voor twee soorten Lidl hoekprofielen.

Bij Paardekooper staan de Lidl hoekprofielen op voorraad in het magazijn. Heb je ze hard nodig? Dan heb je ze binnen 24 uur (Nederland) of 48 uur (België en Duitsland) in huis. En je vindt ze bij Paardekooper ook nog eens voor de scherpste prijs", vertelt Gerard de Niet.

Voor meer informatie:
Gerard de Niet
Paardekooper
Tel: 0174-636230
[email protected]
www.paardekooper.com

Publicatiedatum: