Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michiel Geraedts nieuw toegetreden, Dammis van der Staay kiest voor nieuwe rol als adviseur

Wijzigingen in directie Staay Food Group

Michiel Geraedts, vestigingsmanager Staay Food Group Venlo, is toegetreden tot de groepsdirectie van Staay Food Group. De verjongingsslag die twee jaar geleden is ingezet, wordt hiermee verder doorgezet.

Michiel Geraedts (45) kwam in 2021 in dienst bij Staay Food Group als vestigingsmanager Staay Food Group Venlo. Deze vestiging focust op klanten uit de Duitse foodservice, retail en (groot)handel. Michiel heeft in twee jaar tijd deze vestiging op overtuigende wijze nieuw weten te organiseren. “Ik ben zeer trots op wat we met ons team in Venlo hebben gerealiseerd en kijk met veel ambitie en goede zin uit naar mijn rol in de groepsdirectie van Staay Food Group.” Naast directielid blijft Michiel ook vestigingsleider van Staay Food Group in Venlo.

Dammis van der Staay (70) trekt zich terug uit het dagelijks bestuur en zal binnen de directie een meer adviserende rol gaan innemen. Hij is al sinds de jaren 60 actief in het bedrijf wat zijn vader in 1946 oprichtte. “Ik ben tevreden over hoe de groepsdirectie de laatste tijd het bedrijf heeft aangestuurd. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst en denk dat dit een mooi moment is om mij terug te trekken uit het dagelijkse bestuur van ons familiebedrijf.” Dammis blijft vanuit een adviserende rol wel lid van de directie.

De groepsdirectie bestaat vanaf heden uit Matthijs Vlasblom, Rien Panneman, Michiel Geraedts, Wim van der Staay, Joop Vernooij en Dammis van der Staay.

Voor meer informatie:
Mark Loojenga
Staay Food Group
06-13808981
[email protected]
www.staay.nl

Publicatiedatum: