Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harm Wientjes nieuwe algemeen directeur DLV Advies

DLV Advies heeft per 1 januari Harm Wientjes verwelkomd als nieuwe Algemeen Directeur. Hij volgt hiermee Paul Bens op, die per 1 juli 2024 zal terugtreden uit de directie. Met 16 jaar ervaring bij DLV Advies brengt Wientjes niet alleen een schat aan ervaring maar ook een diepgaande kennis van, en betrokkenheid bij, innovatie in de agrarische sector met zich mee.

De keuze voor Wientjes als nieuwe directeur weerspiegelt de toewijding van DLV Advies aan vooruitstrevende adviesdiensten en innovatieve oplossingen voor de agrarische sector. Zo was Wientjes betrokken bij diverse innovaties zoals de praktische inzet van kunstmestvervangers in de bemesting en monomestvergisting in combinatie met dagontmesting in de veehouderij om zodoende minder emissies te hebben.

Paul Bens, die sinds 2005 Algemeen Directeur is geweest, uitte zijn trots over de benoeming van Wientjes: "Ik ben er trots op dat we iemand uit ons eigen midden hebben gevonden als nieuwe directeur. We sturen dit bedrijf aan als meewerkend voormannen en dat bepaalt mede de cultuur en het DNA van DLV Advies. Onze mensen zijn betrokken, zelfstandig, nemen verantwoordelijkheid en hebben oog voor elkaar. Het is belangrijk dat vast te houden en we zijn ervan overtuigd dat het leiderschap van Harm het bedrijf verder zal laten groeien en bloeien.”

DLV Advies blijft zich inzetten voor het ondersteunen van haar klanten in de agrarische sector, de periferie en de overheden. Dit doen zij met eerlijk, oprecht advies en no-nonsense oplossingen gericht op meer resultaat. Vanaf nu onder het leiderschap van Harm Wientjes, die naast zijn werk bij DLV Advies ook 'met de poten in de klei' staat: “Als vennoot binnen een familiemelkveebedrijf begrijp ik de uitdagingen waar agrarische ondernemers voor staan. Een van die uitdagingen is om met steeds minder ruimte duurzaam voedsel te produceren. Dit kan milieu, klimaat of fysieke ruimte zijn. Dit vraagt doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen. Samen met het team van DLV Advies kijken we ernaar uit om deze oplossingen te blijven aandragen.”

Voor meer informatie:
DLV Advies & Resultaat
[email protected]
www.dlvadvies.nl

Publicatiedatum: