Machinebouwer Eqraft opent 5 februari officieel haar nieuwe hoofdkantoor in Emmeloord. Tijdens deze dag nodigt zij gelijk alle klanten en leveranciers uit om een kijkje te nemen.

Vanaf 15.00 uur kunnen aanwezigen genieten van rondleidingen, machines in aanbouw zien, in gesprek gaan met het team en presentaties van leveranciers bekijken. Het programma wordt afgesloten met een borrel en een hapje. Director Commerce Rutger Keurhorst: "Ik kan niet wachten om iedereen rond te leiden langs de productiefaciliteiten en ontwikkelteams in ons nieuwe hoofdkantoor."

Eqraft ontwerpt en bouwt wereldwijd verwerkingslijnen en fabrieken voor aardappelen, uien en bulkproducten. "De fabrieken dragen bij aan efficiënte, betrouwbare en toekomstbestendige agri-bedrijven. De afgelopen jaren groeide Eqraft flink en verwelkomde het bedrijf een groot aantal nieuwe medewerkers. Zo ontstond de behoefte aan meer ruimte", zo melden ze. Directeuren Marcel Kampes en Rutger Keurhorst kozen voor de Werktuigenweg in Emmeloord als nieuwe locatie. Het nieuwe bedrijfspand werd in 2022 opgeleverd volgens de laatste duurzaamheidsstandaarden en beslaat zo’n 6.600 vierkante meter.

Opening nieuw Eqraft hoofdkantoor

  • Voor collega’s en geïnteresseerden: vrijdag 2 februari 2024 vanaf 15.00 uur
  • Voor klanten en leveranciers: maandag 5 februari 2024 vanaf 15.00 uur
  • Adres: Werktuigenweg 7, Emmeloord

Aanmelden kan via www.eqraft.nl/aanmelden

Eqraft zal ook aanwezig zijn op Fruit Logistica van 7 tot en met 9 februari en heeft een stand in hal 2.1, stand A-31.

Voor meer informatie:
Eqraft
+31 527 256 130
info@eqraft.com
www.eqraft.nl