Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht pallethandelaar Frank van der Pol

Maandag 22 januari is Frank van der Pol overleden, zo meldt zijn zoon Robert op LinkedIn:

"Frank was vanaf het begin betrokken bij Palletbedrijf van der Pol in 1973. Hij heeft het bedrijf grootgebracht, samen met zijn vader (Frans) en zijn zoon (Robert), tot waar het nu staat. Onder zijn leiding werden de eerste machines aangeschaft, stond duurzaamheid al vroeg hoog in het vaandel, en werd het bedrijf gerund als één grote familie. Hij was loyaal naar zijn klanten, leveranciers en medewerkers, in goede en slechte tijden. Hij heeft zich tot het laatste moment ingezet voor het bedrijf.

Hoe slecht het ook met hem ging, hij heeft er altijd voor blijven vechten. Er zijn weinig mensen die zoveel uit het leven hebben gehaald als hij. Vorig jaar in april hebben we samen nog een mooi bedrag opgehaald op onze jubileumavond, om te strijden tegen zijn ziekte. Dit geld werd rechtstreeks gedoneerd aan de artsen waarin hij alle vertrouwen had, en ook een bijzondere band mee opgebouwd had.

Ondanks dat hij die week voorafgaande aan de jubileumavond in kritieke toestand lag in het ziekenhuis, moest en zou hij er die feestavond bij zijn. Hij zou "niet te lang" blijven, en op tijd naar bed gaan ... Maar als eerste zou hij natuurlijk ZEKER niet weggaan, en bleef uiteindelijk bijna tot het einde. Gevochten als een leeuw! Bedankt voor alles pa!"

Publicatiedatum: