Sarco Packaging sluit tijdens Fruit Logistica bij diverse leveranciers op de stands aan. Onderstaand een overzicht van de innovaties op het gebied van verpakken en automatiseren die tijdens de beurs gepresenteerd worden.

Teco AC05 Klapkratmachine: automatisch uitvouwen van klapkratten
Teco AC05 is een machine voor het automatisch uitvouwen en eventueel stapelen van kunststof klapkratten. De machine is uitgerust met een groot magazijn dat ontworpen is voor het laden van de hele pallet met gevouwen kratten. De machine depalletiseert stapels ingeklapte kratten vanaf de pallet, opent vervolgens een voor een de kratten en zet de vouwwanden vast. De kratten gaan vervolgens naar de uitvoer, waar gestapeld of individueel de machine kunnen verlaten.

De belangrijkste bewegingen zijn servo aangedreven, wat zorgt voor soepele bewegingen, nauwkeurigere instellingsmogelijkheden, meer controle over de bewegingen en geluidsreductie. Doordat er weinig pneumatiek is toegepast, verbruikt de machine een minimale hoeveelheid aan perslucht.

Hal 4.1 ; Stand C-32

Egatec Robot- & Case Packers
Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces. Daarnaast is personeel lastig te vinden en kunnen eenzijdig herhaaldelijke werkzaamheden uit handen genomen worden. Door middel van een Robot- of Casepacker kunnen producten volautomatisch in dozen en kratten verpakt worden. De Egatec End onf line verpakkingsmachines zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

Hal 2.1 ; Stand D-40

IMA-ILAPAK Vegatronic 2000 ML
De Vegatronic 2000 ML is een uiterst flexibele intermitterende verticale flowpacker (VFFS) die is ontworpen met de vraag naar meer duurzaamheid in verpakkingsmaterialen. De machine verwerkt nieuwe milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen: Mono materiaal PE en PP, papier gebaseerde materialen en biologisch afbreekbare folie. Hiermee kan de machine pillow-pack verpakkingen (eventueel met zijvouw), blokbodem-, quattro seal-, easypack- en doypack verpakkingen maken.

Hal 1.1 ; Stand C-10

Manter Paper Bagger
De Paper Bagger vult twee papieren zakken tegelijk en sluit de zak met naaigaren. Deze machine is speciaal ontworpen voor blokbodemzakken met een zijvouw. Dit type verpakking is erg populair voor het verpakken van aardappelen en je ziet ze vaak met een cellulose venster en handvat. Manter heeft deze machine ontwikkeld als antwoord op de snel toenemende vraag van klanten naar papieren verpakkingen, welke vervolgens door Sarco geleverd kunnen worden.

Hal 2.1 ; Stand A-40

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
info@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com