Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe compacte palletiseermachine ST8

Solidtec introduceert een nieuwe compacte palletiseermachine: de ST8. Deze machine is ontwikkeld als het antwoord op de vraag vanuit de markt voor een compacter en efficiënter palletiseersysteem, zo meldt het bedrijf.

ST8 Palletiseermachine
De ST8 is een semi-automatische palletiseermachine die tot 12 zakken per minuut kan stapelen. "De machine is volledig te configureren op basis van de individuele wensen van de klant. De bediening, middels het multitouch HMI scherm, is intuïtief. Naast de technische aspecten van de ST8 is er in het bijzonder aandacht besteed aan het ontwerp. De ST8 onderscheidt zich door een compacte footprint van slechts 3,6 bij 2 meter."

"Solidtec heeft met deze palletiseermachine haar portfolio verder uitgebreid en zal zo een grotere markt kunnen bedienen", zo spreekt Edwin Moerdijk, managing director en oprichter van Solidtec. "We hebben met de ontwikkeling van de ST8 een unieke machine toegevoegd aan ons leveringsprogramma die niet alleen een zeer compacte machine is, maar ook de meest efficiënte en energiezuinige in zijn klasse."

ST10 Palletiseermachine
Daarnaast heeft Solidtec het concept verder uitgewerkt naar een volautomatische versie: de ST10. "Waar bij de in- en uitvoer van pallets bij de ST8 nog een persoon nodig is, gebeurt dit bij de ST10 volledig automatisch. Ook een volautomatische wikkelaar voor palletstabilisatie behoort bij de ST10 tot de mogelijkheden."

De ST8 wordt voor het eerst tentoongesteld aan het publiek tijdens de Fruit Logistica, waar de machine wordt gepresenteerd op de stand van Manter International: Hal 2.1, stand A-40.

Voor meer informatie:
Manter International
+31 591 626300
[email protected]
www.manter.com

Solidtec
De Dommel 54A
8253 PL Dronten
085 130 7470
[email protected]
www.solidtec.nl

Publicatiedatum: