Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe online ContractTool voor consumptieaardappeltelers

De Producenten Organisatie Consumptieaardappelen (POC) kondigt de lancering aan van de geoptimaliseerde ContractTool voor consumptieaardappeltelers. De tool is vanaf nu beschikbaar in het ledenportaal op de vernieuwde website.

De ContractTool is een instrument dat alle kleine lettertjes in de contracten van de bekende grotere afnemers van consumptieaardappelen samenvat. "Alle contracten zijn in detail doorgenomen, om (aard)appels met (aard)appels te kunnen vergelijken, waardoor onze leden een geïnformeerde keuze kunnen maken met welke afnemer zij in zee willen gaan", aldus Jasper Roubos, voorzitter van de POC.

Geoptimaliseerde versie
Eerder bestond de tool als een Excel-bestand, waarvoor enige basiskennis van MS Excel vereist was. De nieuwe online versie is uiterst gebruiksvriendelijk en biedt telers de mogelijkheid om eenvoudig prijsniveaus en uitbetalingen voor verschillende kwaliteiten producten van diverse afnemers te vergelijken.

Gebruik ContractTool
De online ContractTool wordt binnenkort exclusief voor POC-leden beschikbaar gesteld op de website van POC. Jasper Roubos: "Wij moedigen niet-leden van harte aan lid te worden. Voor een optimale bedrijfsvoering kunnen ze direct gebruik maken van de tool. Daarnaast maken we met vele andere telers een vuist voor een sterkere marktpositie en beter rendement van de consumptieaardappelteelt."

Naast de ContractTool ontwikkelt POC ook een online KostprijsCalculator. Deze calculator biedt helderheid en inzicht voor telers in de kostprijs van de productie van consumptieaardappelen.

Voor meer informatie:
POC Nederland
+31(0) 6 23 55 96 59.
[email protected]
www.pocnederland.nl

Publicatiedatum: