Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekobot en Homburg Belgium tekenen distributeursovereenkomst voor België

Ekobot AB heeft, naast een distributieovereenkomst voor Nederland, nu
ook een overeenkomst met Homburg voor België getekend. De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding van Ekobot, worden exclusief door Homburg Belgium verkocht in België. Homburg is in Nederland al gestart met het inrichten van demopercelen en zal dit ook doortrekken naar België.

Homburg Belgium zal de marketing en verkoop op de Belgische markt verzorgen, evenals oplevering, training, ondersteuning, service, reserveonderdelen en garantie afhandeling. De samenwerking gaat per direct van start.

"De uitbreiding van Ekobot naar België is een logische stap die wij samen met Homburg zetten. Wij kijken echt uit naar de samenwerking met Homburg, die over uitgebreide kennis beschikt van de lokale markt en begrijpt welke apparatuur de moderne landbouw het beste optimaliseert", zegt Jonas Eklind, CEO van Ekobot.

"Wij zijn blij dat we Ekobot ook kunnen toevoegen aan het aanbod van Homburg Belgium omdat er zeker ook in België substantiële kansen zijn voor een autonoom robotsysteem voor mechanische onkruidbestrijding en spotspraying. Dit zal dan ook gaan bijdragen aan de verdere groei van Homburg in België", vult Jack Thibaudier, CEO van Homburg, aan.

Voor meer informatie:
Homburg Belgium
Liersesteenweg 211L
2550 Heist-op-den-Berg
+31 (0)58 257 35 35
[email protected]
www.homburg-belgium.com

www.ekobot.se

Publicatiedatum: