Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LTO presenteert tijdens Boerencongres manifest om landbouwbeleid weer haalbaar te maken

Donderdag 7 maart organiseerde LTO het Boerencongres 2024 in Nijkerk. Het congres werd georganiseerd om LTO-leden de kans te geven om hun zorgen over het huidige landbouwbeleid over te brengen in gesprek met de landbouwwoordvoerders van de Tweede Kamer. Ook presenteerde het bestuur van LTO een manifest aan de Tweede Kamerleden, een pakket eisen om het land- en tuinbouwbeleid weer haalbaar en realistisch te maken. LTO kijkt terug op een geslaagd congres en bedankt haar leden en de aanwezige Tweede Kamerleden voor hun komst.

Congres terugkijken
Het congres werd voor de leden die er niet bij konden zijn in Nijkerk ook uitgezonden via een livestream. Kijk het congres via de link hieronder terug.

Manifest
Het manifest dat het LTO-bestuur presenteerde tijdens het congres is hier terug te vinden. Het manifest werd opgesteld op basis van de gesprekken die werden gevoerd bij de regiotours die LTO afgelopen maanden organiseerde met haar regionale organisaties.

Bron: LTO

Publicatiedatum: