Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groot international en de Groot fresh ripening overgegaan naar EDEKA Einkaufskontor GmbH

De Groot fresh group heeft overeenstemming bereikt met EDEKA Einkaufskontor GmbH over de overname van de in Hedel gevestigde bedrijfsonderdelen De Groot international en de Groot fresh ripening. De transactie is ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt en zal na het verkrijgen van goedkeuring worden afgerond.

Financiële details over de transactie zullen niet bekend gemaakt worden. Het personeel is er inmiddels over geïnformeerd dat ze allemaal mee over gaan naar EDEKA Einkaufskontor GmbH.

Deze bedrijfsonderdelen waren onderdeel van het in 1930 opgerichte familiebedrijf De Groot fresh group waartoe ook behoren: de Groot fresh transport, de Groot fruit & vegetables, de Groot fresh produce UK en de Groot vastgoed. Het internationaal opererende familiebedrijf bedient zowel de retailmarkt als de groothandel, foodservices en cash & carry markten.

Publicatiedatum: