Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frisian Seeds zoekt investeerders

Frisian Seeds opent een investeringsronde, die voor iedereen toegankelijk is via het zgn. Broccoli platform. Met een minimale investering van €1.000 biedt Frisian Seeds een kans voor investeerders om deel te nemen aan een onderneming die zich inzet voor biodiversiteit.

Oprichters Frans en Reinoud, met meer dan 30 jaar ervaring in de zadenwereld, introduceerden in 2017 een bedrijfsmodel dat niet alleen zaden produceert en verkoopt over de hele wereld, maar ook actief de biodiversiteit bevordert. Met een uitgebreid assortiment en een focus op internationale expansie, zijn ze een vaste waarde geworden in het wereldwijde netwerk van de zadenhandel.

Sinds de oprichting heeft Frisian Seeds een portfolio van 500 verschillende zaden opgebouwd, meer dan 400 B2B klanten wereldwijd aan zich gebonden en een bewezen track record van winstgevendheid opgebouwd. Het kapitaal dat wordt opgehaald zal bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf, inclusief de aankoop van land in Friesland om de biodiversiteit ook lokaal te stimuleren.

Hoewel er internationaal naam is gemaakt, blijft Frisian Seeds trouw aan zijn roots. Reinoud: "Wij gaan een deel van het opgehaalde kapitaal investeren voor onderzoek en ontwikkeling in Friesland. Vanwege de groeiende vraag naar inheemse zaden voor natuurherstel, plannen wij het opzetten van een eigen productie- en ontwikkelingsfaciliteit."

Voor meer informatie:
Frisian Seeds
https://www.frisianseeds.nl/

Publicatiedatum: