Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ledendag LTO Noord-Holland: "Belangrijk moment van verbinding en reflectie"

De netwerklunch voor lokale overheidsorganisaties tijdens de ledendag van LTO Noord kende veel bezoekers. De aanwezigen toonden belangstelling om met LTO Noord in gesprek te gaan. Marbel de Graaf, voorzitter LTO Noord in Noord-Holland: "Als je niet met LTO Noord praat, heb je niet met de sector gesproken."

Tijdens de middag zelf lag de focus op inhoud en technische zaken, maar werd er ook aandacht besteed aan ondernemersdrift en wat boeren en tuinders over sectoren heen verbindt. Het panelgesprek bracht inzichten naar voren, waarbij werd benadrukt dat de veranderende maatschappij geen bedreiging vormt, maar juist kansen biedt. Ondernemers werden aangemoedigd om de samenleving actief op te zoeken en te profiteren van de waardering die dit oplevert.

Olifant Media deelde strategie├źn voor het bespreken van lastige thema's in de maatschappij, zoals het gebruik van plastic bij komkommers en hoe thema's als gele velden stevig worden weggezet. Het belang van stevig verankerd zijn in de maatschappij werd benadrukt, evenals de grote betrokkenheid en rol van boeren en tuinders bij deze discussies.

De theatervoorstelling 'De Melkbus' diende als een aanvulling op het programma en zorgde voor veel gespreksstof achteraf. Het theater maakte veel los bij de leden en bood een diepgaande reflectie op de uitdagingen en kansen waar boeren en tuinders voor staan.

De Graaf: "Al met al was de Dag van Noord-Holland niet alleen een succesvolle bijeenkomst, maar vooral ook een belangrijk moment van verbinding en reflectie voor onze leden in de regio."

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: