Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studiedagreis 'Telen zonder grondbewerking': 16 juli

Direct in mulch of groenbemesters zaaien en planten is succesvol. Het zorgt tevens voor een betere bodemkwaliteit, grotere biodiversiteit en minder verdroging. Groenteboerderij Dickendorf in Duitsland heeft ruime ervaring met dit teeltsysteem. Op 16 juli 2024 kan je mee met een bus vanaf Best/Eindhoven voor een bezoek met uitleg bij de velden en speciaal aangepaste machines.

Programma
Naast het uitgebreide bedrijfs- en veldbezoek is er op de heen- en terugreis een inhoudelijk en interactief programma om kennis uit te wisselen over duurzaam bodembeheer. Voor ontbijt, lunch, diner en consumpties wordt gezorgd. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van slechts € 40 per persoon gerekend. Op deze webpagina is meer informatie te lezen en zijn tickets te koop.

Geheim
Het 'live2give' geheim, wat sinds 2009 wordt toegepast, zit in een gesloten kringloop. De overgang naar tuin-/akkerbouw zonder de grond te bewerken, is wel een omslag geweest. De boeren van Dickendorf vertellen de deelnemers er meer over.

Voor meer informatie:
Tuinderij de Es
Eind 19c
5076 TD Haaren
+31 (0)6 22 13 72 39
[email protected]
www.tuindees.nl

Publicatiedatum: